jasa

tentang Kami

Staba Electric Co., Ltd.. didirikeun taun 2010, tempatna di Zhongshan, Cina-hub angkutan Guangdong-Hong Kong-Marco Greater Bay Area. Staba mangrupikeun pabrikan ngarah dina industri sareng ogé mérek OEM anu terkenal di dunya tina solusi kontrol listrik & éléktronik. Produk utama kami nyaéta Stabilizer Tegangan Otomatis (AVR), Suplai Daya Henteu Kaganggu (UPS), Inverter / Solar Inverter, Leutik & Sedeng-Ukuran DC Motor, modul kontrol motor BLDC, jst.

tingali langkung
  • 2009

    Taun Didirikeun
  • 27

    patén-patén
  • 430

    pagawe terampil
  • 43.000

    ㎡ bengkel

produk

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami Punten titipkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

pamundut kanggo pricelist

klien