Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Staba dinten ieu

ico (1)

Nawiskeun seueur produk

rentang lengkep AVR, UPS, Inverter sareng Transformers

ico (5)

Pamimpin téknologi

Langkung ti 20 patén-patén penemuan aslina di dunya pikeun produk listrik

ico (2)

Ayana global

Ngajual langkung ti 60 nagara & daérah, disarankeun ku mérek terkenal

ico (3)

Top 5 réngking

Top 5 pabrik AVR Products di Cina 350 padamel, 40.000 daérah produksi dilengkepan fasilitas canggih

ico (4)

Kualitas & Pangiriman anu Kabuktosan

Perusahaan ISO9001: 2015 & IMPS GB / T29490-2013 prosés ketat sareng manajemén Certified QC

Penghasilan Bisnis

Business Revenue

Business Revenue

Staba Electric Co., Ltd.. didirikeun taun 2010, tempatna di Zhongshan, Cina-hub angkutan Guangdong-Hong Kong-Marco Greater Bay Area. Staba mangrupikeun pabrikan ngarah dina industri sareng ogé mérek OEM anu terkenal di dunya tina solusi kontrol listrik & éléktronik. Produk utama kami nyaéta Stabilizer Tegangan Otomatis (AVR), Suplai Daya Henteu Kaganggu (UPS), Inverter / Solar Inverter, Leutik & Sedeng-Ukuran DC Motor, modul kontrol motor BLDC, jst.

Staba ngagaduhan 43.000 sqm pabrik modéren anu mandiri, kalayan loop konci fasilitas produksi kalebet:

- Pakakas kabinet logam & bengkel stamping,
- Transformer inti beusi inti sareng bengkel anil,
- bengkel Transformer & uji coba,
- bengkel ngolah sareng tés PCB,
- Bengkel motor BLDC,
- Produk suplai listrik perakitan & lokakarya uji coba akhir.

Produksi taunan ngahontal 50 juta PC. Produk kami dijual ka langkung ti 68 nagara sareng daérah di sakumna dunya Kaseueuran palanggan utama kami nyaéta mérek terkenal di dunya. Dina 2019, Staba dipilih salaku conto perusahaan dina Indéks Pamimpin Ékspor Nasional.

Salami pamekaran, Staba merhatoskeun pisan kana akumulasi hak kekayaan inteléktual sareng pendirian sistem manajemen perusahaan. Staba mangrupikeun perusahaan munggaran di daérah kami anu ngalirkeun akreditasi IPMS GB / T29490-2013, ngagaduhan 4 patén-patén penemuan asli di Amérika Serikat sareng di Uni Éropa, sareng langkung ti 58 patén-patén penemuan asli Cina sareng patén-patén modél utiliti. Ti saprak 2014, Staba parantos disatujuan / disatujuan deui salaku perusahaan berteknologi tinggi nasional pikeun tilu kali berturut-turut, urang gaduh dua pusat téknologi perusahaan: Pusat Téknik Téknik Téknologi Terpadu Provinsi Guangdong, sareng Pusat Téknik Téknik Produk Zhongshan Power. Ti dinten mimiti didirikeun, sistem parangkat lunak ERP sareng sistem manajemén ISO9001 parantos dilaksanakeun dina unggal aspék manajemén perusahaan, mastikeun operasi sistem anu lancar sareng éfisién. Ayeuna, urang gaduh 340 pagawé, diantarana 33 kanggo sistem R&D sareng 38 kanggo sistem manajemén perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, urang gaduh kerjasama anu intensip sareng kemitraan konsultasi sareng seueur lembaga riset sareng ahli dina industri, nyobian ngajantenkeun produk, jasa, sareng téknologi urang di payun industri.

Naon Urang Laksanakeun

Staba mangrupikeun perusahaan anu didorong nilai, anu nilai inti na efisiensi tinggi, inovasi, sareng berorientasi pelanggan. Justru kusabab efisiensi tinggi maka Staba tiasa kéngingkeun pahala anu langkung luhur tibatan réncang-réncangna supados langkung seueur sumber sareng kauntungan tiasa diinvestasikeun dina P&P sahingga kauntungan inti Staba dijaga lestari; Inovasi mangrupikeun perawatan humanistik, sadayana inspirasi inovasi Staba asalna tina ngabantosan pamangku kapentingan cara ngahémat sumberdaya sareng ngaraos langkung saé dina prosés desain - produksi - saluran - komunikasi sareng nasabah; berorientasi pelanggan ngagambarkeun sikep Staba ngeunaan jasa sareng suhu jasa salami prosés.

Ngan masihan kami ideu ngeunaan kendali motor sareng motor, kami bakal masihan anjeun sakumpulan solusi sareng motor sampurna anu anjeun peryogikeun. Ningali ka kerjasama sareng anjeun!

Business Revenue

Sejarah
Prosés
2010

Mimitian salaku pabrik leutik, pokuskeun dina Voltage Stabilizer & UPS

2012

Panyekel Tunggal Diverifikasi Pepsi Cola pikeun Stabilizer Tegangan

2013

Lokakarya anyar 8,000 m² Lulus sertifikasi ISO9001 Ngaluncurkeun témbok ultra langsing di dunya anu dipasang Voltage Stabilizer

2014

Granded China Nasional Hi-tech Enterprise disahkeun

Dipeunteun salaku Cina Top 5 pabrikan Voltage Stabilizer

2017

Diluncurkeun Stabilizer Tegangan tipe Triac

Ngamimitian ngawangun taman industri 40,000m²

2018

Dilélérkeun Pusat Penelitian Téhnologi Téknik Kekuatan Téknologi Guangdong Anyar

2019

Staba Industrial Park dilarapkeun, kapasitas produksi dua kali.

Sistem manajemén hak milik inteléktual GB / T29490- 2013 disahkeun

2020

Staba BLDC Motor Divisi didirikeun

Perusahaan Solusi PCBA & Peralatan Rumah Tangga Leutik didirikeun