BLN4834 Rambut Pangeringan BLDC Motor

Ngaran Produk: Pengering Rambut BLDC Motor
Modél No. BLN4834
Daya Anu Dipeunteun: 70W
Dipeunteun Tegangan: 230V
Dipeunteun Kacepetan: 76,000RPM
Fitur: Precision tinggi / Geter Lemah / Low Noise / High Speed ​​/ High efisiensi / Long Life Span

Ihtisar

Aplikasi

微信图片_20201010143658

Ukuran Diménsi

BL4270-O

Lembar Data Kinerja

Katerangan Parameter
 Diaméter poros: 6mm
Dipeunteun Tegangan: 230V AC
Kakuatan Masukan Max: 70 ± 10W
Tekanan Angin Max: 105g / 10cm
 Kecepatan Angin Max: 15m / s
Beurat bersih: 152g
Noise: ≤85db (100cm)
Controller: FOC
Jangka waktu hirup: ≥2,000Hrs
Speed ​​Max: 7.600 ± 10% RPM

Bubuka Produk

The BLN4834 Rambut Pangeringan BLDC Motor dihijikeun sareng Staba Motor 10 taun kustomisasi DC Motor sareng pangalaman manufaktur pikeun ngembangkeun khusus Rambut Pengering BLDC Motor Solutions.

Ngabandingkeun sareng pengering Rambut sateuacanna anu dilengkepan AC Motors, anu pangering Rambut ayeuna nganggo Brushless DC Motors kalayan Low Noise sareng Low Power Consume.

BLN4834 Rambut Pengering BLDC Motor damel di 24VDC sareng nawiskeun 7,600RPM Kacepetan Luhur pisan dina Konsumsi Daya Rendah pisan dina 70W. 

Kami Staba Motor teras-terasan ngaoptimalkeun Rambut Pangeringan BLDC Motor Solution, dina raraga ngararancang sareng minuhan langkung alit, énggal, langkung ramah lingkungan sareng hemat énergi, Kontrol calakan, Peraturan Kacepetan Stepless, Trend Protéksi Ringan sareng Lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 微信截图_20201010143117

    BLDC Motor Pikeun Pengering Rambut

      Pengering Rambut Tradisional sok ngadopsi AC universal Motor anu ngagaduhan seueur noise sareng Umur Pendek. Salaku Motor universal AC salawasna ngagaduhan ukuran ageung sareng beurat beurat, sesah pisan kanggo ngagunakeunana pikeun ngarancang Pengering Rambut anu bentukna saé. 

    1589513031153075

      Struktur Rotor Éksternal BLDC Motor Numutkeun kana tren pasar énggal, Staba Motor mendesain motor External Rotor BLDC. Desain terpadu Staba Motor ngeunaan Motor sareng Fan Blade ngirangan Ukuran sareng Beuratna, sedengkeun Fan Blade tipe drum mastikeun seragam sareng gancang angin.

    BK4834-0

    BLDC Motor tiasa nyayogikeun kendali anu tepat pikeun sababaraha paménta integrasi Kecap sareng Aplikasi. Kalayan kasaimbangan Precision Tinggi tina Motor, Alat pengering Rambut ngan ukur Geter Girang nalika damel masihan pangalaman anu sampurna pikeun pangguna.  

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami