BL6141 Compact Outer Rotor BLDC Fan Motor

Ngaran Produk: Compact Outer Rotor BLDC Fan Motor
Modél No. BL6141
Daya Anu Dipeunteun: 9,6W
Dipeunteun Tegangan: 24V DC
Dipeunteun Kacepetan: 1385RPM
Fitur: Konsumsi Daya Rendah / Ukuran Kompak / Gampang Ngumpulkeun / Outer Rotor / Durability Tinggi / Noise Low / Long Life Span

Ihtisar

Aplikasi

BL6141

Ukuran Diménsi

BL6141-outline

Lembar Data Kinerja

Katerangan Henteu Beban Kekecapan Max Kakuatan Kaluaran Max
Laju (RPM): 1.860 1.385 805
Ayeuna (A): 0,12 0,629 1,53
Torsi (Nm): 0 0,067 0,184
Kaluaran Kaluaran (W): 2.28 9.68 15.55
Tegangan (V): 24 24 24

Kurva Kinerja

BL6141 Curve

Bubuka Produk

BL6141 Compact Outer Rotor BLDC Fan Motor dikombinasikeun Staba 10 taun kustomisasi DC Motor sareng pangalaman manufaktur pikeun dikembangkeun sacara khusus Electric Fan BLDC Motor Solutions. Dibandingkeun sareng kipas listrik sateuacanna dilengkepan AC Motors, kipas listrik nganggo brushless DC Motors kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap.

BL6141 Compact Outer Rotor BLDC Fan Motor damel di 24VDC sareng nawiskeun 1385RPM Kacepetan Luhur pisan dina konsumsi tanaga murah pisan dina 9.6W. 

Kami Staba Motor teras-terasan ngaoptimalkeun Solusi Motor Motor, dina raraga ngararancang sareng ngahasilkeun Leutik, Ringan, langkung ramah lingkungan sareng Hemat Énergi, Kontrol Calakan Kipas, Peraturan Kacepetan Stepless, Trend Perlindungan Lingkungan Ringan sareng Lingkungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 微信截图_20201009153840

    Fans listrik Solusi Brushless DC Motor

     

    Penggemar Éléktrik mangrupikeun alat-alat rumah tangga anu paling sering dianggo. Aranjeunna gaduh seueur jinis sareng seueur dianggo. Nanging, Fans Listrik ayeuna biasana nganggo motor AC kalayan kakuatan anu luhur pisan, biasana di luhur 60 watt, anu nyéépkeun seueur kakuatan. Salaku alat rumah tangga leutik anu kedah diaktipkeun dina waktos anu lami, konsumsi énergina, noise, sareng kecepatan angin mangrupikeun kriteria anu paling langsung pikeun ngémutan produk. Pikeun produk Kipas Listrik, motor mangrupikeun komponén anu paling penting.

    Kaseueuran Fans Listrik di pasar ayeuna nganggo motor AC tradisional, anu ngagaduhan umur jasa terbatas, pamiaraeunan anu teu merenah, konsumsi énergi tinggi, sareng kendali motor anu handap. Pikeun nyugemakeun jalma dina skenario panggunaan anu béda sareng lingkungan panggunaan anu béda, rupa-rupa kagancangan anu tiasa diatur, noise low, umur panjang, sareng modeu anu béda diperyogikeun dumasar kana skénario panggunaan anu béda. Motor AC tradisional henteu tiasa nyumponan sarat di luhur.

    Electric Fans

     

    Pikeun méréskeun titik nyeri di luhur, Staba Motor ngagabungkeun taun 19 na kustomisasi motor DC sareng pangalaman manufaktur pikeun dikembangkeun khusus Kipas Listrik BLDC Motor Solusi. Dibandingkeun sareng Penggemar Listrik samemehna dilengkepan motor AC, Fans Listrik nganggo motor DC brushless kalayan Konsumsi Daya anu langkung handap sareng Efisiensi Tinggi. Di sagigireun hemat energi sareng hemat daya, dibandingkeun sareng motor AC konvensional sareng modeu peralihan rotasi laju-gancang sakitar 3 roda gigi, bahkan motor DC Brushless standar tiasa nyetél kagancangan anu dipikahoyong. Nalika sadar kana pangaturan kecepatan angin multi-blok, éta ogé tiasa dilengkepan ku mode Blow siklus intermitén kompléks. Kalayan fungsi ieu, sanaos anjeun nyanghareupan Fan Électric pikeun waktos anu lami, anjeun moal ngaraos raoseun kusabab Volume Udara anu kaleuleuwihi. 

    Ogé, Staba Motor bakal tetep ngaoptimalkeun Solusi Motor Motor dina raraga ngajantenkeun BLDC Motor langkung alit, langkung ringan, langkung ramah lingkungan, sareng hemat énergi. Tujuan kami nyaéta pikeun minuhan kendali calakan kipas, régulasi kagancangan henteu stepless, ringan, hemat énergi, sareng tren panyalindungan lingkungan.

    Stana Motor ngagaduhan pangalaman ampir 10 taun dina rékayasa kustomisasi motor, khususna dina Electric Fan parantos ngempelkeun Motor Prototype Database ageung pikeun rujukan palanggan atanapi pilihan, kontrol cocog opsional, atanapi énkoder, gancang numutkeun kabutuhan pelanggan pikeun ngarobih solusi motor pendakan atanapi ngaleuwihan paménta konsumén. Staba Motor parantos mangrupikeun panyadia sareng pabrik motor anu dipercaya ti saprak 2010. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Solusi Motor Fan BLDC Motor, Punten kontak kami.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami