BLN5560 Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor

Ngaran Produk: Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor
Modél No. BLN5560
Daya Anu Dipeunteun: 37W
Dipeunteun Tegangan: 24V DC
Dipeunteun Kacepetan: 3111 RPM
Fitur: Torsi tinggi / Durabilitas Tinggi / Noise Low / Spasi Panjang Umur

Ihtisar

Aplikasi

BL5560

Ukuran Diménsi

微信截图_20201008112026

Lembar Data Kinerja

Katerangan Henteu Beban Kekecapan Max Kakuatan Kaluaran Max
Laju (RPM): 3.720 3.116 1.978
Ayeuna (A): 0,36 2.1 6.4
Torsi (Nm): 0 0,12 0,38
Kaluaran Kaluaran (W): 0 37 80
Tegangan (V): 24 24 24

Kurva Kinerja

SM5560-c

Bubuka Produk

Motor BLN5560 Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor dirancang khusus sareng didamel pikeun Perkakas Listrik Sehat Rumah Tangga dina kahirupan modéren urang. BLN5560 BLDC Motor didamel tina 100% Cooper Winding sareng ngalangkungan prosés ngahasilkeun anu tinggi anu tiasa ngabantosan nyeri otot sareng kaku. BLN5560 Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor mangrupikeun Torsi Tinggi, Durabilitas Tinggi, Efisiensi anu Saé pisan, Kakuatan ageung, Konsumsi Listrik Rendah, Super Jempé, sareng Jangka Panjang Umur.

Ku Staba's BLN5560 Outer Rotor BLDC Motor, Alat Pijat Fasia bakal ngirangan seueur Noise, nyayogikeun Pangaruh anu cekap pikeun jaringan otot anu jero, sareng manjangkeun umur jasa hirupna.

BLN5560 BLDC Motor nganggo Chip Asli sareng MOS Conduit nawiskeun 7A Maksimum Beban Ayeuna sareng ngirangan Énergi sareng Noise. Staba Eco FOC Control BLDC Motor pikeun Fasia ngagaduhan Kecepatan Tinggi, Cekap Tinggi, Kakuatan ageung, sareng fitur Konsumsi Rendah.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 5

     

    Solusi Motor Fascia Gun

      Naon alat rélaxasi otot anu paling populér pikeun bunderan kabugaran ayeuna? Gun Fasik, tangtosna. Nalika latihan sengit, otot urang bakal ngahasilkeun trauma leutik, nalika ngalereskeun otot, nodul alit bakal dihasilkeun, ogé katelah "titik nyeri". Nodul leutik ieu bakal ningkatkeun viskositas fascia sareng janten ketang, mangaruhan modeu aksi sareng ngahambat konduksi saraf sareng aliran getih. Gerakanna tiasa ngahasilkeun mékanisme santunan ayeuna, janten anjeun kedah bersantai fascia otot sareng fascia saatos latihan. Bedilna lahir di lingkungan ieu.

      Béda sareng tukang pijat biasa dina jinis bumi, urut Fascia Gun ngareureuhkeun otot awak ngalangkungan getaran frékuénsi luhur (minimum 1800d / mnt, maksimal 3200d / mnt) urut, anu tiasa bersantai jaringan otot anu ketat sareng kaku. Handap, pisan ngirangan nyeri sareng teu ngarareunah saatos latihan. Ieu disababkeun ku Motor Brushless kakuatan 24V anu dianggo ku Fascia Gun, motor Fascia Gun dilengkepan struktur puteran dwi-bantalan. Nalika urut rileks, éta tiasa nembus gugus otot jero bumi 10mm jero, sareng runtut naksir asam laktat anu dihasilkeun saatos latihan, Ngasilkeun pangalaman pijet anu nyerang jero kana awak.

     

    1

     

      Ayeuna, seuseueurna pijet Fascia Guns di pasar nganggo motor rotor luar tanpa sikat kalayan struktur puteran bantalan ganda. Pistol fascia ieu ngagaduhan masalah beurat Heavyweight sareng teu merenah, Short Motor Life, Durability Battery, sareng High Noise. Sadayana mangrupikeun poin nyeri tina sagala rupa pijatan tangan Fascia Guns di pasar anu aya.

      Pikeun struktur modulasi frékuénsi Fascia Gun, noise mangrupikeun indéks évaluasi penting pikeun kualitas motor sareng ogé mangrupikeun faktor rujukan anu penting pikeun pangguna mésér produk. Dina premis mastikeun kinerja sareng umur motor, kompak kami  Fascia Gun Brushless DC Motor Solution nyoko kana téknologi anyar sareng bahan-bahan énggal pikeun terus ngungkulan téknologi réduksi noise, supados noise operasi motor Fascia Gun masin langkung handap tina 45dB. Larutan Fascia Gun Motor ieu ogé ngagaduhan karakteristik ukuran alit sareng Torsi Tinggi, anu ngirangan beurat Fasinia Gun. Éling kana hiji-hiji panggunaan ku konsumén, ngajantenkeun gampang masagi.

     

    2

     

     

      Staba Motor gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina rékayasa kustomisasi motor, khususna dina aplikasi Fascia Gun akumulasi database prototipe motor ageung pikeun rujukan palanggan atanapi pilihan, pilihan cocog sareng pangendali atanapi énkoder, gancang numutkeun kabutuhan pelanggan pikeun ngarobih solusi motor pikeun nyumponan atanapi ngaleuwihan paménta konsumén . Staba Motor parantos mangrupikeun panyadia sareng pabrik motor anu dipercaya ti saprak 2009. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Solusi Motor Fasikia Gun BLDC, Punten kontak kami di Staba Motor.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami