BLN7640 Blénder BLDC Motor

Ngaran Produk: Blénder BLDC Motor
Modél No. BLN7640
Daya Anu Dipeunteun: 1402W
Dipeunteun Tegangan: 220V
Dipeunteun Kacepetan: 16,328RPM
Fitur: Torsi tinggi / Durabilitas Tinggi / Noise Low / Spasi Panjang Umur

Ihtisar

BLN7640

Ukuran Diménsi

BLN7640 OTLINE

Lembar Data Kinerja

Katerangan Henteu Beban Kekecapan Max Kakuatan Kaluaran Max
Laju (RPM): 16.330 16.320 14.894
Ayeuna (A): 1.2 11.0 13.5
Torsi (Nm): 0 0,82 1.1
Kaluaran Kaluaran (W): 0 1402 1700
Tegangan (V): 220 220 220

Kurva Kinerja

BLN7640 C

Bubuka Produk

BLN7640 Blénder BLDC Motor didesain khusus sareng didamel pikeun Perkakas listrik Séhat Rumah Tangga dina kahirupan modéren urang. BLN7640 didamel tina 100% Cooper Winding sareng ngalangkungan prosés ngahasilkeun anu ketat. Motor BLN7640 Blénder BLDC nyaéta Torsi Tinggi, Kacepetan Tinggi, Efisiensi anu Saé, Kakuatan ageung, Konsumsi Éléktrik Rendah, Jempé Super, sareng Umur Panjang kalayan Garansi 10 Taun. BLN7640 Blénder BLDC Motor mangrupikeun motor anu paling cocog pikeun Dapur Perkakas. Kami pilihan pangalusna anjeun pikeun BLDC Motor OEM sareng OEM Produsén di Cina. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami