Alamat

No 87, Dongfu 4 Road, JiChang Industrial, Dongfeng Town, 528425, Zhongshan, Guangdong, China.

Telepon

Telp: 0086-13794455099

Fax: 86- (0) 760-23752900

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

kontak