Warta Industri

  • Motor Science丨Understanding the BLDC Motor Control Algorithms

    Élmu Motor 丨 Ngartos Algoritma Kontrol Motor BLDC

    Élmu Motor 丨 Ngartos Algoritma Kontrol Motor BLDC Perkenalan: Konsumén peryogi perkakas rumah tangga, alat kebon sareng produk anu disetir ku motor janten langkung kuat, ukuranana langkung alit sareng langkung éfisién. Sapertos seueur produk éléktronik konsumén, konsumén ogé ngarepkeun ...
    Maca deui
  • A Simple and Quick Way to Judge Whether the BLDC Motor is Good or Bad

    Cara Anu Sederhana sareng Gancang pikeun Hakim Naha Motor BLDC saé atanapi Goréng

    Cara saderhana sareng gancang pikeun nangtoskeun Naha Motor BLDC saé atanapi Goréng A. Anggo Tabel Goyok Pengocok insulasi ngukur résistansi insulasi antara gulungan tilu-tahap motor (tegangan 380V anu dipeunteun) sareng résistansi isolasi kana taneuh ( kana sasis). The insulasi res ...
    Maca deui
  • The Difference between the Energy Efficiency Limit Values after the Implementation of the New China National Standard for Motors after June 1st 2021

    Bédana antara Nilai Épisiénsi Énergi Efisiensi saatos Palaksanaan Standar Nasional Cina Anyar pikeun Motor saatos 1 Juni 2021

    Bédana antara Énergi Épisiénsi Énergi Néglasari saatos Palaksanaan Standar Nasional Cina Anyar pikeun Motor saatos Juni 1st 2021 Édisi pangénggalna tina standar nasional wajib Cina urang GB 18613-2020 "Nilai Terbatas sareng Kelas Épisiensi Énergi Motors Listrik ...
    Maca deui
  • Basic Knowledge of Motor Test

    Pangetahuan Dasar ngeunaan Tés Motor

    Pangetahuan Dasar ngeunaan Tés Motor 1. Kumaha carana ngalakukeun Tés BLDC Motor Henteu-beban? Sateuacan tes, parios Motor BLDC. Saatos teu aya masalah, sambungkeun catu daya tilu-fase pikeun ngajantenkeun motor tanpa nyeret beban. Teras parios sora anu ngaji, operasi bantalan sareng arus tilu-fase ...
    Maca deui
  • The Past, Present and Future of Permanent Magnet Motors?

    Baheula, Ayeuna sareng Masa Depan Motor Magnet Permanén?

    Baheula, Ayeuna sareng Masa Depan Motor Magnet Permanén? Ayeuna, pasar motor dibanjiran ku motor magnet permanén. Normal yén tingkat pertumbuhan motor tanpa sikat magnet permanen ngaleuwihan 100%, sanés ngan ukur nasib. Tingkat pertumbuhan motor magnet permanén bakal teras salami ...
    Maca deui
  • Reasons and Solutions for Excessively High Motor Operating Temperature

    Alesan sareng Solusi pikeun Suhu Operasi Motor Tinggi

    Alesan sareng Solusi pikeun Analisis Suhu Operasi Motor Anu Luhur pisan Kusabab Panyabab Gagalna: 1. Tegangan suplai kakuatan teuing tinggi, anu ningkatkeun pisan pemanasan inti beusi; 2. Tegangan suplai listrik teuing low, motor ngajalankeun sareng beban anu dipeunteun, sareng arus ...
    Maca deui
  • Protection Principle and Function of BLD Motor Operation

    Prinsip Perlindungan sareng Fungsi Operasi BLD Motor

    A. Perlindungan Overload Nalika motor bldc aya dina kalepatan overload sareng ngaleuwihan arus anu dipeunteun pikeun waktos anu lami, éta bakal nyababkeun motor bldc panas teuing, ngirangan insulasi sareng ngaduruk. Pelindung ngitung kapasitas panas motor bldc numutkeun ciri pemanasan tina ...
    Maca deui
  • Calculation Formula and Method of Electric Motor

    Formula Itungan sareng Metode Motor Listrik

    Formula Itungan sareng Metode Motor Listrik 1. Itungan motor ayeuna: Pikeun AC tilu-fase kakuatan opat kawat, tegangan garisna 380, voltase fase 220, sareng tegangan garis mangrupikeun tegangan 3-fase akar Pikeun motor , voltase gulung nyaéta voltase fase, sareng voltag ...
    Maca deui
  • Advantages and Disadvantages of Brushless Motors

    Kaunggulan sareng Kalemahan Motor Brushless

    Kauntungan sareng Kalemahan Motor Brushless Keuntungan Motor Brushless: (1) Henteu sikat, gangguan rendah Motor tanpa sikat miceun sikat, sareng parobihan anu paling langsung nyaéta henteu aya listrik anu dihasilkeun nalika motor sikat ngajalankeun, anu ngirangan pisan gangguan tina ...
    Maca deui
  • Characteristics of High Efficiency Motor

    Ciri-ciri Motor Kekecapan Tinggi

    1. Éta tiasa ngahémat énergi sareng ngirangan biaya operasi jangka panjang, anu cocog pisan pikeun tékstil, kipas, pompa cai sareng kompresor; 2. Motor asinkron tiasa ditumpes diganti ku ngamimitian langsung atanapi nyaluyukeun speed sareng konverter frékuénsi; 3. Hasilna nunjukkeun yén bumi langka permanén ...
    Maca deui
  • Ten major causes of Motor Vibration, the search and repair depends on these specific cases

    Sapuluh panyabab utama Geter Motor, anu milarian sareng ngalereskeun gumantung kana kasus anu khusus ieu

    Aya seueur alesan Geter Motor, sareng éta ogé rumit pisan. Motor kalayan sajumlah ageung kutub di luhur 8 kutub moal ngakibatkeun geter kusabab masalah kualitas dina pembuatan motor. Geter ilahar dina 2-6 motor tiang. GB10068-2000 "Rotating Motor Geter Lim ...
    Maca deui
  • Motor Insulation

    Isolasi Motor

    Isolasi dina motor nyegah hubunganana gulungan sareng gulungan ka bumi. Nalika ningali motor, penting pikeun ngartos kumaha fungsi insulasi sareng aplikasi praktis na. Eusi 1. Peunteun IEC - Suhu NEMA Sisingaan Insulasi Kahirupan sareng Suhu 2. Nguji Insula ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2