Otorisasi Barang Mulang Deui

Kawijakan jaminan

Prosedur Klaim rusak

Kawijakan RMA

Staba Electric Co., Ltd. (pondok salaku Staba) produk anu dijamin janten bébas tina cacad dina bahan sareng padamelan dina panggunaan normal dina jangka waktu jaminan. Kawajiban jaminan pikeun produk ngarobih diatur ku kontrak anu misah sareng henteu katutup dina dokumén ieu. 

Jaman Garansi: Sacara umum, Staba nyayogikeun garansi 24 bulan saprak tanggal kiriman. Upami istilah jaminan dina kontrak atanapi invoice masing-masing benten, istilah kontrak atanapi invoice tetep aya. 

Staba Tanggung jawab: Tanggung jawab Staba dina jaminan anu dibatesan pikeun ngalereskeun kalemahan nganggo bagian anu énggal atanapi anu direnovasi, atanapi ngagentos produk anu rusak anu dipulangkeun ku anu mésér langsung. Staba ngagaduhan hak pikeun nganggo komponén ngagentos pikeun periferal pihak katilu atanapi komponén anu henteu sayogi ti pemasok aslina. 

Pangaluaran Garansi: Staba nganggap henteu aya tanggel waler salaku akibat tina kaayaan di handap ieu, anu jaminanana bakal batal sareng liren diterapkeun.  1. produkna parantos rusak saatos masa garansi parantos kadaluwarsa.  2. Produkna parantos disalahgunakeun, nyiksa, ngalalaworakeun, kacilakaan, ngarusak, ngarobih, atanapi ngalereskeun anu teu sah, naha ku teu dihaja atanapi sabab-sabab sanésna. Kaayaan sapertos kitu bakal ditangtukeun ku Staba dina kawijaksanaan budi na nyalira.  3. Produkna parantos rusak kusabab bencana atanapi kaayaan ekstrim, naha alami atanapi manusa, kalebet tapi henteu diwatesan ku banjir, seuneu, serangan kilat, atanapi gangguan saluran listrik.  4. Nomer sérial dina produk parantos dihapus, dirobih, atanapi dirusak.  5. garansi moal nutupan karusakan kosmetik, atanapi karusakan anu lumangsung nalika pangiriman. 

Garansi ngalegaan: Staba nawiskeun garansi diperpanjang anu tiasa dipésér ti wawakil penjualan kami nalika anjeun mesen. Muatan kanggo mésér jaminan anu manjang nyaéta tambihan, dumasarkeun kana harga jual produk.

Dina raraga ngabantosan nasabah pikeun ngahanca operasi normal gancang-gancang sareng ngahindarkeun biaya kanggo alat anu henteu leres-leres ruksak, kami hoyong ngabantosan anjeun ku cara ngatasi masalah jarak jauh sareng milari unggal jalan anu mungkin pikeun ngalereskeun alat tanpa waktos sareng biaya anu teu perlu. tina malikkeun alat pikeun diropea. Procedure Konsumén ngaku masalah, sareng kontak sareng perwakilan penjualan Staba atanapi dukungan téknis kalayan nyayogikeun pedaran masalah anu lengkep dina kecap, gambar, sareng / atanapi pidéo.  Staba ngajantenkeun usaha pangsaéna pikeun pemecahan masalah jarak jauh.

Staba ngan ukur nampi pangiriman ti anu mésér langsung. Upami anjeun ngalaman masalah sareng produk kami mangga balik deui ka tempat anjeun ngagaleuh.

Nomer RMA: sateuacan balikkeun produk anu rusak, pelanggan kedah ngahubungi wawakil penjualan kami pikeun formulir RMA kalayan Nomer RMA anu sah, sareng ngeusian sareng ngirim deui ka wawakil penjualan atanapi info@stabamotor.com. Catet yén nomer RMA kedah dituduhkeun di luar sadaya bungkusan anu dikembalikan. Staba tiasa nolak nyayogikeun atanapi ngagantikeun produk tanpa RMA sareng ngabalikeun produk ka Palanggan kalayan ngangkut barang.

Kadaluarsa: RMA valid pikeun tilu puluh (30) dinten kalénder saatos diterbitkeun ku Staba. Pelanggan kedah ngembalikan produk anu dijelaskeun dina RMA dina waktos tilu puluh (30) dinten atanapi RMA anu anyar diperyogikeun.

Syarat Paket: Sadaya produk anu dikembalikan kedah dibungkus kalayan saé pikeun nyegah karusakan pengiriman.

Tekad Status Garansi: Sakali produk ditampi, Staba nangtoskeun status garansi ku mariksa nomer séri sareng diagnosa barangna. Barang garansi kedah diperbaiki atanapi ngagentoskeun tanpa ngahubungi pelanggan. Upami barang anu henteu ngajamin peryogi diperbaiki pelanggan dikirimkeun perkiraan formulir Biaya anu tiasa ditinjau sareng ditandatanganan upami ditarima. Barang anu henteu ngajamin moal diropea tanpa otorisasi tinulis pelanggan. Upami hiji barang dianggap teu tiasa dirobih pelanggan bakal dihubungi sareng gaduh pilihan (1) produk balik deui atanapi (2) produkna dihapus.

Perbaikan Biaya: Barang jaminan kedah ngalereskeun gratis. Barang anu henteu ngajamin kedah ngurus biaya bahan sareng ngalereskeun biaya upami lumaku.

Biaya momotan: bisi di-garansi, Palanggan bakal mayar angkutan barang inbound tina produk anu dipulangkeun sareng Staba bakal mayar angkutan barang kaluar tina produk anu diperbaiki atanapi diganti ka Palanggan; bisi kaluar-of-jaminan, nasabah kedah mayar biaya angkutan barang inbound sareng outbound.

Parangkat keras anu diperbaiki atanapi diganti bakal diijinkeun pikeun sésana dina jaman jaminan aslina atanapi salapan puluh (90) dinten, mana anu langkung lami. Kawijakan éta tiasa ngarobih dina kabijaksanaan nyalira Staba, iraha waé, tanpa aya bewara sateuacanna.