Staba Electric Co., Ltd. didirikeun taun 2009, tempatna di Zhongshan, Cina-hub transportasi di Area Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Marco. Staba mangrupikeun pabrikan ngarah dina industri sareng ogé mérek OEM anu terkenal di dunya tina solusi kontrol listrik & éléktronik. Produk utama kami nyaéta Stabilizer Tegangan Otomatis (AVR), Suplai Daya Henteu Kaganggu (UPS), Inverter / Solar Inverter, Leutik & Sedeng-Ukuran DC Motor, modul kontrol motor BLDC, jst.

Staba ngagaduhan 43.000 sqm pabrik modéren anu mandiri, kalayan loop konci fasilitas produksi kalebet:

- Pakakas kabinet logam & bengkel stamping,

- Transformer inti beusi inti sareng bengkel anil,

- bengkel Transformer & uji coba,

- bengkel ngolah sareng tés PCB,

- Bengkel motor BLDC,

- Majelis kipas bumi sareng kipas Komérsial & bengkel uji coba,

- Produk suplai listrik perakitan & lokakarya uji coba akhir.

P&P cekap

P&P terpadu

Wisata Pabrik

SERTIFIKAT


kontak