staba story 1200600

● Produksi taunan Staba ngahontal 50 juta PC. Produk kami dijual ka langkung ti 68 nagara sareng daérah di sakumna dunya Kaseueuran palanggan utama kami nyaéta mérek terkenal di dunya. Dina 2019, Staba dipilih salaku conto perusahaan dina Indéks Pamimpin Ékspor Nasional.

● Salami pamekaran, Staba merhatoskeun pisan kana akumulasi hak kekayaan inteléktual sareng pendirian sistem manajemen perusahaan. Staba mangrupikeun perusahaan munggaran di daérah kami anu ngalirkeun akreditasi IPMS GB / T29490-2013, ngagaduhan 4 patén-patén penemuan asli di Amérika Serikat sareng di Uni Éropa, sareng langkung ti 58 patén-patén penemuan asli Cina sareng patén-patén modél utiliti. Ti saprak 2014, Staba parantos disatujuan / disatujuan deui salaku perusahaan berteknologi tinggi nasional pikeun tilu kali berturut-turut, urang gaduh dua pusat téknologi perusahaan: Pusat Téknik Téknik Téknologi Terpadu Provinsi Guangdong, sareng Pusat Téknik Téknik Produk Zhongshan Power. Ti dinten mimiti didirikeun, sistem parangkat lunak ERP sareng sistem manajemén ISO9001 parantos dilaksanakeun dina unggal aspék manajemén perusahaan, mastikeun operasi sistem anu lancar sareng éfisién. Ayeuna, urang gaduh 340 pagawé, diantarana 33 kanggo sistem R&D sareng 38 kanggo sistem manajemén perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, urang gaduh kerjasama anu intensip sareng kemitraan konsultasi sareng seueur lembaga riset sareng ahli dina industri, nyobian ngajantenkeun produk, jasa, sareng téknologi urang di payun industri.

Fase Pabrik Staba I (Diwangun & Diilikan dina 2019)

factory 1200600
staba Factory bird view 1200600

Tahap Pabrik Staba IV (Desain Umum)

staba 2
Staba

Penghasilan Bisnis

Ayana Global

1600927644
Company Profile 2020 revised J

kontak